ZenCenter Opleidingen   

Centrum voor zingeving en leiderschap

 


3 daagse zomer-retraite 'Aandacht en Stilte' 

3,4 en 5 september 2018


Een paar dagen rust en ruimte om jezelf weer op te laden

Ben je toe aan een time-out om in een sfeervolle omgeving de balans op te maken na een drukke of moeilijke periode? Of de stilte op te zoeken om jezelf weer op te laden en te ervaren hoe aandacht je leven verdiept en verrijkt.

In deze 3 daagse retraite kijk je bewust en met aandacht naar jouw leven of je carrière in het hier en nu. Je ervaart hoe aandacht je ook in een hectische omgeving rust en focus kan geven. Je ervaart hoe je lichaam en geest kunt ontspannen

Oost en West

De 3 daagse retraite is gebaseerd op het Oosterse gedachtegoed van zen, mindfulness en awareness. Door Oosterse en Westerse zienswijzen samen te voegen ontstaat er synergie in zijns-beleving en in zingeving.

Programma 'Aandacht en Stilte' 

Het programma van deze 3 dagen bestaat uit vaste stilte-momenten gedurende de dag in de vorm van (geleide) zenmeditatie, afgewisseld met oefeningen in bewustwording en het omgaan en versterken van je (energie)grenzen. (Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie)  Er is alle ruimte voor eigen invulling, zoals lezen, wandelen en te genieten van de sfeervolle bosrijke omgeving. Desgewenst is er gelegenheid voor persoonlijke begeleiding.

 Voor wie is deze retraite 

Voor deelnemers die in een complexe wereld verdieping en rust in zichzelf zoeken. Voor deelnemers die de stilte willen ervaren om de diepere essentie en de persoonlijke waarden in zichzelf te ontdekken. De retraite biedt ruimte om te werken aan eigen thema's of vraagstukken. 

De 3 daagse retraite staat onder leiding van Ben Hoogenboom.

Data: 3,4 en 5 september 2018 (maandag, dinsdag en woensdag) incl. avondprogramma en 2 overnachtingen in eenpersoonskamers. 

1e dag van 10.00 uur t/m 21.00 uur. 2e dag van 09.00 tot 21.00 uur. 3e dag van 09.00 uur t/m 15.00 uur.

Locatie: Natuurcentrum 'Athanor' Centrum Athanor is een kleinschalig centrum in het groene grensgebied van de Achterhoek en Twente. Het is een plek die ruimte ademt, waar het nog stil is en waar je bij helder weer de sterren haast kunt plukken.

Aantal deelnemers: Maximaal 10.

Investering: De investering voor deze 3 daagse retraite bedraagt € 575,= Incl. volledige verzorging en 2x overnachting in een 1-persoonskamer. Excl. BTW.  Mocht deze investering bezwaarlijk voor u zijn, neem dan contact op voor een passende oplossing. 

 

Aanmelding  3 daagse retraite 3,4 en 5 september 2018


Delen

 

6105