ZenCenter Opleidingen   

Centrum voor zingeving en leiderschap

 


Leiderschapstraining 'Invisible Leadership' 


Mensgericht en betekenisvol leidinggeven. 


Je behoort tot een nieuwe generatie leiders, die stappen wil zetten naar een hoger niveau van bewustwording en zingeving. Naast de 'harde' en doelgerichte kant van leiderschap zijn authenticiteit en inzicht in intermenselijke processen belangrijke voorwaarden om succesvol leiding te kunnen geven.

'Het onzichtbare zichtbaar maken'

Leiderschap heeft daarmee ook een 'onzichtbare' kant, omdat je naast kennis en aangeleerde vaardigheden ook jouw persoonlijk en intuïtief potentieel wilt inzetten. Als succesvolle leider of leidinggevende wil je weten wat er speelt in de onderstroom van intermenselijke processen en durf je je open te stellen voor je intuïtie, om zo het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken. 

Wat leer je?

In de 2x2 daagse leiderschapstraining 'Invisible Leadership' leer je om bewust te zijn van de energiewerking tussen jou én de ander. Je vergroot je intuïtieve antenne en ervaart hoe jij overkomt bij anderen (medewerkers, teams of klanten). Je leert om non-verbale signalen te herkennen en op een positieve manier in te zetten in jouw professionele leven. Je leert om vanuit een systemisch perspectief te kijken en overzicht te houden over het grotere geheel. Oosterse en Westerse inzichten worden toegepast om bij te dragen aan een balans tussen jouw binnenwereld en de druk van de buitenwereld. 

2x2 daagse programma 'Invisible leadership'

Het programma ‘invisible leadership’ bestaat uit 2 blokken van elk 2 dagen. 

Blok 1

Het versterken van innerlijke kennis en motivatie. Wie ben je? Wat drijft je? 
Hoe kom je over bij anderen. Welke energie draag je uit en wat roept dat op? 
Bewust van eigen grenzen en deze versterken.
Systemisch leren kijken naar het ‘grotere’ geheel
In verbinding zijn met een innerlijke bron van rust en vertrouwen.


Blok 2

Een coachende leider zijn vanuit  een bewuste open waarneming.  
Invoelendheid en intuïtie versterken, waardoor het ,zicht' op processen wordt vergroot.  
Ontspannen omgaan met conflicten en tegenstellingen, zonder je er in te verliezen.  
Herkennen van de emotionele onderstroom bij jezelf en anderen. 
Het opstellen van een persoonlijk aandachtsplan.  


Voor wie

‘Invisible leadership’ is een ervaringsgericht leiderschapsprogramma, bedoeld voor deelnemers die een extra dimensie willen toevoegen aan hun leiderschapskwaliteiten door hun intuïtieve antenne te versterken en hun innerlijke motivatie te vergroten. Welkom zijn leiders, leidinggevenden, managers en begeleiders die al ervaring hebben met hun persoonlijke ontwikkeling en dit verder willen verdiepen. 

Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek, bel naar ZenCenter: 0629088342 of stuur een mail naar info@zencenter.nl. We nemen graag contact met je op!


Programmaleider: Ben Hoogenboom

Ben Hoogenboom is programmaleider van ‘Invisible Leadership’. Gedurende zijn loopbaan als bedrijfskundige ontwikkelde hij zijn passie voor gnostiek en de boeddhistische levensvisie. In 1997 richtte hij de school voor Intuïtieve Management Coaching op en gebruikte als eerste Oosterse waarden en energiewerk binnen beroepsopleidingen voor coaching en leiderschap. Tot 2015 was hij directeur van IMC Mensontwikkeling. Nu geeft hij trainingen gericht op ‘levenskunst en leiderschap’. 


Praktische zaken:

Data: 1e blok 23 en 24 april 2018  2e blok: 4 en 5 juni 2018, incl. overnachting.

Aantal deelnemers: maximaal 10.

Locatie:  Conferentiecentrum Samaya in Werkhoven (Utrecht)

Investering: De investering voor dit 2x2 daagse programma bedraagt € 1465,=, incl. volledige verzorging en overnachting. Excl. BTW.

Aanmelding: Meld je aan via het onderstaande formulier of stuur een email met je naam en adresgegevens naar info@zencenter.nl.  Voorafgaand aan je definitieve inschrijving vindt een telefonische intake plaats om te bespreken of dit programma aansluit op jouw leerbehoefte.

 

Aanmelding of informatieaanvraag:


4661