ZenCenter Opleidingen   

Centrum voor zingeving en leiderschap

 

 

WORD WAKKER ..... en trek je schoenen uit

 

Word Wakker ... en trek je schoenen uit

Een inspirerend boekje voor coaches, begeleiders en leidinggevenden die een open verbinding van hart tot hart een belangrijke voorwaarde vinden om dienstbaar te zijn aan intermenselijke processen.                                             

     ‘Er gebeurt iets bijzonders in de verbinding van hart tot hart’. Ben Hoogenboom beschrijft in dit rijk geïllustreerde boekje zijn ervaring als coach en begeleider in zijn zoektocht naar persoonlijke en spirituele verbindingen. In deze zoektocht klinkt het verlangen van elk mens door om in het hart geraakt te willen worden. Deze behoefte wordt steeds belangrijker in een wereld waar verbindingen tussen mensen zich verharden en onzekerheid en angst vaker doorklinken.

'Dit vraagt om ‘wakker’ te worden en ten diepste de verbinding aan te durven gaan met jezelf en met de ander. Hiervoor is moed nodig. Maar vooral ook om kwetsbaar te durven zijn en een diep vertrouwen te hebben in het leven.'

WORD WAKKER ...en trek je schoenen uit: 52 pagina's/ gebonden luxe uitvoering.   Auteur: Ben Hoogenboom   Uitgeverij: Bert Post. 

ISBN:978 90 70376 94 9

Dit boekje is te bestellen voor € 12,95, excl.. verzendkosten.

 

Ben Hoogenboom (1948) ontwikkelde gedurende zijn loopbaan als manager een grote belangstelling voor gnostiek, bewustzijnsontwikkeling en de boeddhistische levenswijze. Hij was gasttrainer bij het Instituut voor Bedrijfskundige opleidingen en bij de Erasmus Universiteit. In 1997 richtte hij de school voor Intuïtieve Management Coaching op IMC Mensontwikkeling en gebruikte als eerste Oosterse waarden en energiewerk binnen de opleidingen voor coaching en leiderschap. Sinds 2015 geeft hij leiding aan ZenCenter, waar hij meerdaagse trainingen verzorgt voor groepen, waarin spirituele- en persoonlijke bewustwording centraal staat.