ZenCenter Opleidingen   

Centrum voor zingeving en leiderschap

 

Zingeving en bewustwording duurzaam integreren

 

ZenCenter

ZenCenter brengt mensen samen die meer betekenis willen geven aan hun professionele leven. Die zingeving en bewustwording duurzaam willen integreren en als levenskunst in de praktijk willen brengen. ZenCenter werkt vanuit de Oosterse Zen-traditie en vanuit boeddhistische grondbeginselen om wakker en invoelend in het zakelijke en persoonlijke leven te staan.

 

ZenCenter staat onder leiding van Ben Hoogenboom. 

Ben (1948) heeft een bedrijfskundige achtergrond. Gedurende zijn loopbaan ontwikkelde hij zijn passie voor mystiek, bewustzijnsontwikkeling en de boeddhistische levenswijze. Hij was gasttrainer bij het IBO en de Erasmus Universiteit. In 1997 richtte hij de school voor Intuïtieve Management Coaching op (www.mensontwikkeling.nl) en gebruikte als eerste Oosterse waarden en energiewerk binnen beroepsopleidingen voor coaching en leiderschap. 

Ben is auteur van het boekje 'Word wakker en trek je schoenen uit' , waarin hij zijn ervaring als coach en trainer beschrijft in zijn zoektocht naar persoonlijke en spirituele verbindingen.  Sinds 2015 geeft hij individuele begeleiding, meerdaagse retraites en leiderschapsprogramma's voor groepen, waarin spirituele- en persoonlijke bewustwording centraal staat.